Duyurular

Plesk kontrol panel güvenlik güncellemesi hakkında
Friday, June 22, 2012

Merhabalar,

Aşağıda detaylarını ileteceğimiz plesk uygulaması sadece "plesk kontrol paneli" kullanan ve "sunucu hizmeti" alan müşterilerimiz ile ilgilidir.

Plesk kullanan hosting müşterilerimizin sadece eposta şifrelerini değiştirmeleri yeterlidir.

Plesk kontrol paneli kullanan müşterilerimizin, kontrol panel versiyonuna göre uygun yamayı sunucularına yüklemeleri gerekmektedir.

http://kb.parallels.com/112303

Servis seviyesi 2,3 ve 4 olan müşterilerimiz, sunucu ip adresi ve şifresini belirten bir edestek mesajı açarak, bu yamanın ekibimiz tarafından yüklenmesini talep edebilirler.

Tüm hesapların (panel, ftp, eposta v.b.) şifrelerini otomatik değiştiren plesk aracını aşağıdan inceleyebilirsiniz;

http://kb.parallels.com/en/113391

Not: Plesk kontrol paneli kullanan windows hosting müşterilerimizin şifreleri, pleskin geliştirdiği özel bir araç sayesinde otomatik olarak değiştirilmektedir. Eposta şifreleri hariç tüm şifreler değiştirilmiştir. Lütfen kontrol panelinizden eposta şifrelerinizi değiştirmeyi unutmayınız.

Güncelleme #1: Sistem güvenliği ile ilgili tüm şüpheler ortadan kalkana kadar pleskin dosya yöneticisi (file-manager) devre dışı bırakılacaktır. Tüm dosya işlemlerinizi ftp üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Dosyalar ile ilgili yazma hakkı işlemlerini edestek talebi ile iletebilirsiniz. 09.07.2012

Saygılarımızla

 

<< Önceki Sayfa